Stokkeland Elektro AS

Personvernerklæring

Personvern

Denne personvernerklæringen informerer om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger når du benytter våre tjenester og om dine rettigheter.

Personopplysninger som innhentes og behandles

Vi innhenter personopplysninger for å tilby og forbedre vår tjeneste til deg. Ved bruke av våre tjenester kan vi be om personopplysninger for å ta kontakt eller identifisere deg. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer, e-post adresse og bruksdata. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til tjenesten.

Formålet med behandling av personopplysninger

For å ta kontakt og tilby våre tjenester

For å gi tilgang til våre tjenester

For å sende relevant informasjon

For å gi kundeservice og støtte

For å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer

Lagringstid

Dine personopplysninger blir lagret så lenge du er kunde hos oss, og i minst tre år etter at tjenestene og kundeforholdet er avsluttet. Personopplysninger knyttet til fakturaer og betaling beholdes i minst fem år, slik det er påkrevd i henhold til norsk regnskapslovgivning. Utenfor kundeforhold slettes personopplysninger etter at databehandlingen er avsluttet.

Rettigheter

I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende oss en e-post (post@elkonor.no).

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Kontaktinformasjon

post@elkonor.no 

Elkonor AS, Sandstuveien 70, 0680 Oslo

Informasjonskapsler

Websiden benytter ikke identifiserbare opplysninger via informasjonskapsler for å måle trafikken på websiden og for å forbedre brukeropplevelsen. Om du ikke aksepterer bruk av informasjonskapsler kan du slå av «cookies» i din nettleser.

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for deg og dine behov.